, Chord Kunci Gitar Sayang - Via Vallen

Not Angka Lagu, Chord Kunci Gitar Sayang - Via Vallen- Buat kalian yang Hobi Bermain Musik, Piano, Pianika, Biola, Gitar, Suling, Keyboard, Recorder dan alat musik lainya ingin berlatih dan lagi mencari Not Angka Lagu dan Not Balok pas banget buat kalian yang sudah buka artikel ini. dibawah ini saya sajikan Not Angka,Not Balok dan liriknya dalam bentuk gambar JPG, JPEG dan PNG.

# Not Angka Lagu, Chord Kunci Gitar Sayang - Via Vallen

Intro : A..B..G#m..C#m..
F#m..B..E….

Reff:
E G#m
Sayang….opo kowe krungu..
C#m
jerite atiku
G#m
mengharap engkau kembali
A B G#m C#m
sayang….nganti memutih rambutku
A B E
ra bakal luntur tresnoku..

[Rap 1]
E
Wis tak coba ng'laleke jenengmu soko atiku
G#m
sak tenane ra ngapusi isih tresno sliramu
C#m
duko puja neng ati nanging kowe ora reti
G#m
kowe sing tak wanti wanti, malah jebul
A B
saiki kowe mblenjani janji
G#m C#m
jare sehidup semati nanging opo bukti
A B
kowe medot tresnoku demi wedokan liyo
B E
yo wes ra popo Insya allah aku iso
(E-B/D#-C#m)
li.. lo

#)
C#m G#m
..Meh sambat kalih sinten
A
yen sampun mekaten
B E
merana.. uripku..(oa oe)
A B
aku welasno kangmas…
G#m C#m
aku mesakno aku
A
aku nangis nganti metu
B
eluh getih putih..

Reff:
E G#m
Sayang….opo kowe krungu..
C#m
jerite atiku
G#m
mengharap engkau kembali
A B G#m C#m
sayang….nganti memutih rambutku
A B E
ra bakal luntur tresnoku..

[Rap 2]
E
Hari demi hari uwis tak lewati
G#m
yen pancen dalane kudu kuwat ati
C#m
ibarate sego uwis dadi bubur
G#m
nanging tresno iki ora bakal luntur
A B
sak tenane aku iki pancen tresno awakmu
G#m C#m A
ora ono liane…… sing iso dadi penggantimu
B E
wis kanggo awakmu sing cocok neng atiku
E (E-B/D#-C#m)
nganti atiku njerit atimu ra bakal krungu

#)
C#m G#m
..Meh sambat kalih sinten
A
yen sampun mekaten
B E
merana.. uripku..(oa oe)
A B
aku welasno kangmas…
G#m C#m
aku mesakno aku
A
aku nangis nganti metu
B
eluh getih putih..

Reff:
E G#m
Sayang….opo kowe krungu..
C#m
jerite atiku
G#m
mengharap engkau kembali
A B G#m C#m
sayang….nganti memutih rambutku
A B E
ra bakal luntur tresnoku..

[Rap 3]
E
Sayang opo krungu tangise atiku
G#m
mengharap kowe bali neng jero ati iki
C#m
nganti rambutku putih nangis eluh dadi getih
G#m
mbok yo gek ndang bali nglakoni tresno suci
A B
aku marang sliramu jo ragu neng atiku
G#m C#m
aku ra iso ngapusi sak tenane neng ati
A B
mung kanggo sliramu cintamu tetap abadi
E (E-B/D#-C#m)
selamanya sampai akhir hayat ini
#)
C#m G#m
..Meh sambat kalih sinten
A
yen sampun mekaten
B E
merana.. uripku..(oa oe)
A B
aku welasno kangmas…
G#m C#m
aku mesakno aku
A
aku nangis nganti metu
B
eluh getih putih..

Reff:
E G#m
Sayang….opo kowe krungu..
C#m
jerite atiku
G#m
mengharap engkau kembali
A B G#m C#m
sayang….nganti memutih rambutku
A B E
ra bakal luntur tresnoku..
E A
Percoyo..opo pepujamu
A B E
cintamu.. kan tetap abadi iiyeach....


# Video Not Angka Lagu Sayang - Via Vallen



# Video Clip Sayang - Via Vallen


Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel